کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

برای اینکه از کامپوزیت دندان‌های خود رضایت کافی داشته باشید، باید به متخصص کامپوزیت مراجعه کنید. کامپوزیت دندان نیاز به دانش و تجربه کافی دارد. متخصص کامپوزیت دندان بهترین و جدیدترین مدل‌های کامپوزیت موجود در بازار را می‌شناسد و از بهترین برندها برای کامپوزیت دندان شما استفاده می‌کند.

طول عمر کامپوزیت دندان بین ۵ تا ۷ سال متغییر است و به عواملی چون جنس دندان، کیفیت مواد اولیه، مهارت و تجربه دندانپزشک بستگی دارد.

با این حال باید بدانید که کامپوزیت دندان، یک روش بسیار مقرون به صرفه برای رفع نواقص دندانی است و هزینه اجرای آن بسیار پایین‌تر از سایر روش‌های درمانی نظیر لمینت سرامیک است.

مقرون به صرفه بودن: ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت معمولاً هزینه‌ی کمتری نسبت به ترمیم‌های دیگر مانند لمینت دارد، که این امر برای افرادی که به دنبال گزینه‌های مقرون به صرفه در ترمیم دندان هستند، بسیار جذاب است.

هر لایه کامپوزیت به عامل باندینگ می‌چسبد و پس از اعمال هر لایه، به مدت ۱۰-۴۰ ثانیه در معرض نور کیورینگ قرار می‌گیرد. پس از ترمیم، دندان به شکل نهایی تنظیم و شکل دهی می‌شود.

توکویاما یکی از برندهای مطرح و قدرتمند ژاپنی در حوزه کامپوزیت‌های دندانی است. تنوع رنگ بالا، استحکام، دوام زیاد، شکل دهی آسان، پالش‌پذیری عالی و شفافیت بالا از جمله دلایل محبوبیت کامپوزیت‌های برند توکویاما در بین دندانپزشکان است.

در این بخش فقط بدانید که منظور از کامپوزیت ونیر دندان، اتصال لایه هایی بسیار نازک از جنس کامپوزیت به سطح دندان، به منظور زیبایی و یا بازسازی دندان است.

کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده به‌درستی تمیز و نگهداری نشوند، باکتری‌های دهان می‌توانند رو و اطراف آن‌ها تجمع کنند و تنفس شما را بد بو کنند.

هنگامی که دندانپزشک شما حفره‌ای در دندان‌هایتان تشخیص می‌دهد، ابتدا پوسیدگی را از دندان حذف می‌کند. سپس از یک ماده پرکننده برای پوشاندن یا پر کردن فضایی که مواد پوسیده شده بودند، استفاده می‌کند.

برای اطمینان از راحتی بیمار، دندانپزشک قبل از شروع کار، بی‌حسی موضعی را تزریق می‌کند. بنابراین، در طول فرآیند کاملاً بی‌دردسر است و بیماران معمولاً هیچ دردی را حس نمی‌کنند.

مواد کامپوزیتی یک سری مواد خمیری هستند و دندانپزشک یک لایه نازک از آن‌ها را روی دندان بیمار قرار می‌دهد. همچنین این مواد طیف رنگی وسیعی دارند و از سفیدترین شرایط کامپوزیت دندان رنگ‌ها تا تیره‌ترین را شامل می‌شوند و هر فردی متناسب با علاقه و رنگ چهره خود می‌تواند از این مواد برای رفع مشکلات دندانی استفاده کند.

کامپوزیت پس از گذشت مدتی، دچار کدری می‌شود و نیاز به پالیش دارد.

کامپوزیت تنها در مواردی درمان محدود به یک یا چند دندان باشد قابل استفاده است.

کامپوزیت دندان یکی از روش‌های محبوب و مؤثر در زیباسازی و ترمیم دندان‌هاست که با مزایا و معایب خود همراه است.

Report this page